Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Vapaa-aika ja matkailu

Nuorisotilat

Someron nuorisotoimella on kaksi nuorisotilaa keskustan alueella, joista kumpikin palvelee omia osa-alueitaan toiminnasta.

Nuorisotila RELA 

Relassa lkokoontuu viikoittain pelinkehitysryhmä. Relasta löytyy myös erityisnuorisotyöntekijän toimisto. Rela löytyy Kiiruun koulukeskukselta osoitteesta Kiiruuntie 4 Somero.

Nuorisotila SoLu

Tällä tilalla on suurin osa nuorten illoista sekä bändikämppä. Tilalla kokoontuvat myös Dungeon&Dragons -peliryhmät viikoittain. SoLu löytyy Someron urheilukentältä osoitteessa Myllypellontie 10 E Somero.

Nuorten illat

POIKKEUS AUKIOLOAJAT VIIKOLLA 14: TIISTAINA 6.4 JA KESKIVIIKKONA 7.4 AVOINNA KLO 15.00-20.00, MUUTOIN SULJETTU. VAIN 10 HENKILÖÄ KERRALLA SISÄÄN. VAHAVA MASKISUOSITUS

Nuorten illat ovat kaikille somerolaisille 13-17-vuotiaille nuorille avointa toimintaa. Illoissa pelaillaan lautapelejä ja pleikkaria/xboxia sekä biljardia. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä mehua joka ilta. Illan aikana saa tulla ja mennä vapaasti. Paikalla on nuorisotoimen ohjaajat juttuseurana ja opastamassa kaikkiin toimintoihin. 


Dungeons&Dragons-peliryhmät TAUOLLA VIIKKO 14.

D&D on pöytäroolipeli, jossa pelaajien ja pelinvetäjien mielikuvitus on vain rajana sekä nopan silmäluku. Toiminnassa sovelletaan 13-vuoden minimi-ikärajaa. Peliryhmät kasataan yleensä syyskuussa, mutta kiinnostuneet voivat kysellä vapaita paikkoja myöhemminkin pitkin vuotta nuorisotyöntekijältä.

Toiminnnasta vastaava nuorisotyöntekijä Reima Luoma, reima.luoma(a)somero.fi, puh.044 7791 401

Anime- & Mangaillat

Joka kuun viimeinen torstai klo 17-20.