Tekstikoko
 
fiilis-alasivu-2017.png
 
Ajankohtaista Someron koronavirustilanteesta

Muutokset Someron kaupungin palveluissa


Kaupungintalo, maaseututoimisto, Ecotekola ja kirjasto

Koronasuosituksista johtuen Someron kaupungintalo ja maaseututoimisto palvelevat asiakkaita ensisijaisesti puhelimitse tai sähköisesti. Välttämätöntä henkilökohtaista lähipalvelua on saatavissa ajanvarauksella. Suositusten mukaisesti kaupungin henkilöstö on mahdollisuuksien mukaan etätyössä.

Kirjastossa ja Ecotekolan myymälässä voi asioida normaalisti maskisuosituksia ja turvavälejä noudattaen.

Kasvomaskeja jaetaan vähävaraisille kuntalaisille työpaja Ecotekolan Jukolan myymälästä os. Jukolantie 3 aukioloaikoina, 4 kpl/ hlö.

KIRJASTO
Kirjasto on avoinna normaalein kesäaukioloajoin ma-pe klo 11-19.
Huolehdithan kirjastossa asioidessasi hyvästä käsihygieniasta (käsien pesu tai käsidesin käyttö ennen ja jälkeen käynnin) sekä turvaväleistä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan! Kirjaston tiloissa suositellaan edelleen kasvomaskin käyttöä.
Muokattu 17.6.2021

NUORISOTILAT
Nuorisotilat (ml. bänditilat) avautuvat 6.4. Nuorisotiloihin otetaan alle 10 nuorta kerrallaan.
Muokattu 1.4.2021

SOMERO-OPISTO
Aikuisten ryhmämuotoinen lähiopetus on keskeytetty toistaiseksi, mutta lasten opetus (2008 ja sen jälkeen syntyneet) sekä musiikin yksilöopetus jatkuvat (myös aikuiset) lähiopetuksena. Nuorten 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien opetus (poikkeus musiikin yksilöopetus ja taiteen perusopetus) on siirretty etäopetukseen toistaiseksi. Osa opiston kursseista toteutetaan etäopetuksena.
Lisätietoja: www.somero-opisto.fi
Muokattu 21.4.2021

AVOIN PÄIVÄKOTI
Avoin päiväkoti jatkaa toimintaansa ulkotiloissa (Sepäntien puistossa) normaalin aikataulun mukaan eli ma, ke ja to klo 9-13.
Toimintaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista päiväkotiin p. 040 126 8731. Ilmoittautumisten perusteella osallistujat jaetaan eri päiviin.
Muokattu 1.4.2021

LIIKUNTAPAIKAT
Sisäliikuntapaikat aukeavat 2001 ja sen jälkeen syntyneille sekä kaiken ikäisten yksilöharjoittelulle 26.4.2021 alkaen. Sisäliikunnassa tulee huolehtia turvaväleistä sekä käsihygieniasta. Lähikontaktia sisältävät harjoitteet eivät ole sallittuja. Pukuhuoneissa oleskelua suositellaan välttämään.

Ulkona tapahtuva ryhmäliikunta on sallittu alle 20-vuotiaille (vuonna 2001 syntyneiden ja sitä nuorempien) siten, että lähikontaktit ovat sallittuja.

Aikuisten ulkoliikunta sallitaan ryhmissä 26.4.2021 alkaen. (Muokattu 27.4.2021)

Kuntosali Kareliinin asiakasmäärärajoitukset ovat poistuneet 9.6. lähtien. Tiloissa tulee kuitenkin noudattaa koronaohjeistuksia (käsien pesu tullessa ja lähtiessä, maskisuositus, käsidesin käyttö ja turvaetäisyydet).
 
Uimahalli Loiskeen minigolfrata aukeaa käyttäjille 19.4.2021. Radalla enintään neljä käyttäjää. Tiedustelut Loiskeen asiakaspalvelusta puh. 044 7791 266.

Uimahalli Loiske
Uimahalli Loiskeen asiakasmäärärajoitukset ovat poistuneet 9.6.lähtien. Tiloissa tulee kuitenkin noudattaa koronaohjeistuksia (käsien pesu tullessa ja lähtiessä, maskisuositus, käsidesin käyttö ja turvaetäisyydet).

Sisätiloissa sallitaan aikuisten ryhmäliikunta ilman kontakteja enintään kymmenelle henkilölle. Lasten kilpailutoiminta sallitan 25.5. lähtien.

Lisätietoja: https://www.somero.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/ajankohtaista196858512/
Muokattu 9.6.2021

Someron kaupungin toimipisteissä asioivia pyydetään käyttämään kasvomaskia.

Kaupungin verkkosivuilta www.somero.fi löytyvät yhteystiedot palvelualueittain.

Kaupungin keskus p. 02 779 11 tai info(at)somero.fi  ja kirjaamo(at)somero.fi